Donaris 930 x 122

marian

PITEȘTEANUL MARIAN OPREA, MEDALIE DE AUR

Aseară s-au încheiat concursurile contând pentru cea de-a 60-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României, desfăşurate pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Citiți și: GENERAȚIA FACEBOOK PUNE PUNCT. LIKE!

Au participat sportivi din 17 ţări: România, Armenia, Belarus, Bosnia-Her­ţegovina, Bra­zilia, Bulgaria, Israel, Italia, Jamaica, Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, SUA şi U­craina.

Printre cei 146 de concurenţi (99 din România şi 47 de peste hotare) s-au numărat şi câştigătorii medaliilor de bronz la Campionatele Europene indoor de la Praga, respectiv Florentina Marincu (lungime) şi Marian Oprea (triplusalt).

Citiți și: PITEȘTEANUL MARIAN OPREA, ÎN FINALĂ LA CAMPIONATUL MONDIAL

Piteşteanul Marian Oprea, legitimat la Dinamo Bucureşti, nu a avut rival în proba care l-a consacrat. Acesta s-a impus la triplusalt cu o săritură de 16, 72 de metri, în timp ce ocupantul locului secund, moldoveanul Vladimir Letnicov, a sărit 16, 34 de metri. Podiumul a fost completat de americanul Deron Roulhac Brandon, cu 16, 13 metri. (Foto Arhivă: wikipedia.org)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3