Donaris 930 x 122

academica

MERCATO LA ACADEMICA. VEZI CE JUCĂTORI NOI AU AJUNS LA ECHIPĂ!

Echipa de ligă secundă Academica Argeş a jucat ieri o partidă amicală cu Gloria Popeşti-Leordeni, învingând cu scorul de 5-1. Cu această ocazie, antrenorul Marius Baciu a testat şi câţiva jucători noi.

Citiți și: Turiști străini în Argeș. De unde vin aceștia

La capitolul transferuri, au sosit la echipă atacantul Jose Emilio Guerra, mijlocaşul de bandă Deletic şi mijlocaşul ofensiv Ovidiu Vezan, toţi de la Săgeata Năvodari. De asemenea, se află în probe şi un egiptean, Tarek (un fundaş stânga, care poate evolua şi ca mijlocaş stânga, care a mai jucat în România la Gloria Buzău, atunci când această echipă activa în primul eşalon, apoi în liga secundă din Turcia şi în prima ligă din Irak) şi un nigerian, Jasper Uwaegbulam (un mijlocaş dreapta care provine de la o academie din Qatar şi care a mai jucat în liga secundă din Belgia, după care a ajuns în Lituania).

Oficialii de la Academica s-au decis să renunţe la serviciile a patru jucători: Szabo (care a ajuns între timp la Metalul Reşiţa), Tătar, Şuşu şi Pătraşcu.

Citiți și: VAL DE PLECĂRI DIN PRIMĂRIE

Jucătorii de la Academica vor pleca mâine într-un cantonament în Antalya, Turcia. Până pe 16 februarie Academica va juca acolo şi câteva partide de verificare cu adversari din Rusia, Azerbaidjan şi Bulgaria.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90