EcoMoto 930×122

cupa romaniei

MIOVENIUL SE MÂNDREȘTE CU EL! ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI LA KARATE!

În Râmnicu Vâlcea a avut loc recent Cupa României la karate, competiție destinată tuturor categoriilor de vârstă, de la copii, minicadeţi și cadeţi şi până la juniori, under 21 şi seniori.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Au participat un număr record de sportivi şi de cluburi (peste 600 de sportivi din 54 de cluburi din întreaga ţară), fiind cea mai puternică competiţie de acest gen la nivel naţional.

Din Argeș, clubul CS Dacia Mioveni 2012 a participat cu 11 sportivi, antrenaţi de Sebastian Ene. Sportivii argeșenii au obţinut 4 medalii, dintre care două de argint şi două de bronz. Argint au câștigat David Dumitra (foto) și Elisei Antonio, iar bronz, Ștefan Stanciu şi Mirabela Stana. Rezultatele sunt foarte bune având în vedere și concurența aprigă, dar și faptul că secția de karate a clubului din Mioveni are doar un an și jumătate de existență.

Citiți și: FC Argeș, încă o deziluzie: A ratat și finala Cupei României

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90