SMART KIDS 930X122

demis

NICOLAE DICĂ, DEMIS DE LA FC ARGEȘ

Nicolae Dică, demis de la FC Argeș. „Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca şi preparatorul fizic Dan Didiţă”, anunță clubul FC Argeș.

Potrivit sursei citate, echipa din Trivale va fi pregătită ca antrenor principal de Valentin Năstase, fost jucător al lui FC Argeș, acesta ocupând funcţia de antrenor secund în mandatul lui Dică.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

„Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă în Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională”, transmite clubul FC Argeș.

Înlocuirea lui Nicolae Dică survine după ce FC Argeș a fost învinsă cu un umilitor 3-0 în deplasare de ASU Politehnica Timișoara, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 10 a Ligii a II-a de fotbal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90