New Profesional Consult 930 x 122

dică

NICOLAE DICĂ, ANTRENOR LA ECHIPA PRIMĂRIEI PITEŞTI?

Fostul internaţional şi antrenor al echipei campioane de fotbal a României Steaua Bucureşti, Nicolae Dică, este în cărţi să preia conducerea tehnică a echipei de Liga a III-a SCM Piteşti.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

SCM Piteşti, echipă finanţată de primărie, a fost părăsită de curând de antrenorul Constantin Schumacher care a preferat să antreneze în Liga I, la Petrolul Ploieşti, unde a fost deja şi prezentat. La debutul sezonului, SM Piteşti era antrenată de un alt fost fotbalist de la Steaua şi FC Argeş, Adrian Neaga.

O decizie în privinţa antrenorului lui SCM Piteşti va fi luată mâine, informează surse apropiate clubului municipalităţii. Un alt nume vehiculat este cel al lui Dan Oprescu, fost antrenor la FC Inter Olt Slatina şi CSM Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

(Foto: Nicolae Dică şi soţia sa, Corina – Facebook Dică Corina)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA