NOR CURIER 930X122

frh

HANDBAL

O VESTE EXCELENTĂ: ARGEȘUL POATE AVEA ECHIPĂ DE HANDBAL ÎN PRIMA LIGĂ!

Handbal Club Argeș, acum în Liga a II-a, ar putea evolua în prima Ligă (Națională) începând din următoarea ediție de campionat. Federația Română de profil a adresat în acest sens o invitației echipei argeșene de handbal masculin, după ce echipa din Oradea s-a retras din cauze financiare.

Citiți și: CONSULTĂRI PE TEMA RELUĂRII LIGII I DE FOTBAL

Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, și conducerea clubului au avut astăzi pe acest subiect o întâlnire în Pitești cu șeful Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu. Consiliul Județean urmează să dea un răspuns. Este nevoie, însă, de bani.

Bugetul anual necesar pentru susținerea echipei în prima ligă handbalistică a țării s-ar ridica la circa 2.000 000 de lei. Consiliul Județean, care ar urma să acopere o parte din buget, va încerca să găsească sponsori, care, la rândul lor, să contribuie la acest buget. În proiect sunt incluse și primăriile Mioveni și Topoloveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90