Donaris 930 x 122

fc arges

OARE CE PUN LA CALE? BĂRBULESCU, VLĂDOIU ȘI SUPORTERII LUI FC ARGEȘ PREGĂTESC O SURPRIZĂ!

În jur de 40 de suporteri alb-violeți au răspuns invitației de a participa la o discuție cu cărțile pe față despre situația actuală a echipei FC Argeş.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

La întâlnirea de aseară, care a avut loc într-un pub din Pitești, au participat și foști jucători de glorie ai team-ului din Trivale: Ilie Bărbulescu, Jean Vlădoiu, Aurel Ancuţa și Viorel Moiceanu.

“Mă aşteptam să vină! Ştiu că sunt oameni de bază, care iubesc FC Argeş. Noi vrem să ducem tradiţia mai departe! Pregătim o surpriză. Nu cred să se aşteaptă nimeni la așa ceva!”, declară pentru ePitești Florin Dobre, preşedintele asociaţiei Fan Club FC Argeş, organizatorul evenimentului. Dobre păstrează suspansul și nu precizează despre ce „surpriză” este vorba. “Am avut nişte discuţii. În curând vom ieși cu un comunicat de presă.”, se rezumă să spună Florin Dobre.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3