EcoMoto 930×122

brand

OFERTĂ PENTRU FC ARGEŞ

Ofertă pentru FC Argeş. Primăria Piteşti a informat Consiliul Local că a făcut o ofertă concretă pentru preluarea de la administratorul judiciar a brandului FC Argeş, brand sub care să evolueze din sezonul 2017-2018, în Liga a II-a de fotbal, SCM Piteşti.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Potrivit unui raport în acest sens transmis Consiliului Local, Primăria oferă administratorului judiciar 23.000 de euro pentru cumpărarea brandului FC Argeş. Suma reprezintă 14% din valoarea la care s-a ajuns cu evaluarea brandului la cererea administratorului judiciar care administrează clubul după intrarea acestuia în faliment.

Primăria a mai anunțat Consiliul Local că dacă administratorul judiciar nu va fi de acord cu suma respectivă, va trece la negocieri, fiind decisă să achiziţioneze brandul.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amintim că echipa de Liga a III-a a Primăriei, SCM Pitești, antrenată de Nicolae Dică și care joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin”, este matematic promovată în Liga a II-a. Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3