930×122 CAPRA 5

dobrin

OMAGIU PENTRU NICOLAE DOBRIN

“Mereu în inimile noastre”, acesta este mesajul transmis de suporterii lui FC Argeş în memoria inegalabilului Nicolae Dobrin. Ieri s-au împlinit șapte ani de la moartea celui mai mare fotbalist român din toate timpurile. Este motivul pentru care fanii alb-violeți s-au adunat la mormântul lui Dobrin și la bustul din bronz realizat în amintirea acestuia la stadionul din Pitești care îi poartă numele.

Citiți și: Imagini scandaloase! Încăierare între suporteri la Dedulești, astăzi!

“În fiecare an mergem la bustul de la stadion şi la mormânt cu lumânări, flori şi bannere. Pentru noi Nicolae Dobrin rămâne cel mai mare fotbalist al României şi un simbol al clubului FC Argeş. O spune și mesajul de pe eşarfele noastre: ”Ai tot schimbat de zeci de ori în cariera naţională şi fanioane şi antrenori, dar clubul FC Argeş niciodată”, spune Florin Dobre, preşedintele Asociaţiei Suporterilor lui FC Argeş şi al asociaţiei care patronează echipa FC Argeș Pitești 1953.

Numele lui Nicolae Dobrin a fost strigat aseară şi la meciul de baschet dintre BCM U Piteşti şi Gaz Metan Mediaş.

Citiți și: Gest uimitor făcut de Constantin Nicolescu spre sfârșitul vieții

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3