930 x122 grota rece

automobilism

PĂZEA! VITEZOMANI PE STRADA „NICOLAE DOBRIN”!

Sâmbătă, 14 iunie, în zona stadionului municipal, pe strada „Nicolae Dobrin”, se va desfăşura Trofeul Piteşti la automobilism viteză. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv ProCar Racing Team, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Consiliul Judeţean Argeş.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Întrecerea constă într-un concurs de accelerare pe distanţa de 400 de metri, la care participă câte două maşini în paralel. Startul este de pe loc, iar sosirea, lansată. Concursul se va desfăşura pe grupe, în funcţie de capacitatea cilindrică (cea declarată de concurent), iar competitorii se aleg între ei în cadrul aceleaşi clase.

Înscrierea concurenţilor se va face între orele 8 şi 10, iar competiţia propriu-zisă va avea loc în intervalul orar 10-15. Câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 vor primi din partea orga­ni­zatorilor premii în bani. Dacă la start la o clasă nu vor fi cinci maşini, secţiunea respectivă nu se va premia.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3