930 x122 grota rece

arpechim

PE URMELE SIMONEI HALEP! 5 MEDALII PENTRU MICUȚII TENISMENI ARGEȘENI!

Baza sportivă Arpechim din Piteşti a găzduit un turneu de tenis de câmp la care au concurat şi 6 juniori de la CS Dacia Mioveni 2012. Nivelul competiţiei  a fost unul ridicat, fiind prezenţi peste 40 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară.

Citiți și: Se întâmplă pe platforma Arpechim!

Evoluția tenismanilor argeşeni a fost, ca de obicei, una foarte bună, ei obţinând 5 medalii: Alexandru Istrate – locul 1 (categoria verde), Ştefan Bădiţă – locul 1 (categoria roșu), Matei  Seciu – locul 1 (categoria portocaliu), Victor Dumitru – locul 2 (categoria portocaliu) și Andreea  Nole – locul 3 (categoria portocaliu). Antrenorul Robert Bînă se declară mulţumit de prestaţia sportivilor, consecință și a pregătirii excelente pe care aceștia o fac la cele 5 sau chiar 6 antrenamente organizate săptămânal.

Următorul turneu pentru tenismanii din Mioveni va avea loc duminică, 22 iunie, la baza Star din Bascov.

Citiți și: Se vinde un gigant al industriei argeșene!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90