Donaris 930 x 122

fotbal

PENDIUC_SI_IONICA_DESCHIDERE_POD_ARGES

FC CLINCENI AR PUTEA JUCA SUB NUMELE DE… FC ARGEȘ 1953

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat astăzi că administraţia locală este în continuare interesată să aducă în municipiu echipa de fotbal FC Clinceni, care luptă pentru promovarea în prima ligă fotbalistică a țării.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Ionică a spus că a fost săptămâna trecută cu primarul Tudor Pendiuc să vadă echipa din Clinceni la lucru, în meciul cu Rapid, dar prezența lor în tribune nu a fost cu noroc (FC Clinceni a pierdut cu 2 la 1).

„FC Clinceni a depus dosarul de licenţiere şi a anunţat că va juca în Piteşti dacă promovează. Dosarul are la bază stadionul „Nicolae Dobrin”. Sperăm să promoveze, dar nu va juca sub numele de Clinceni. Încercăm o formulă de genul „FC Argeş 1953″ până când preluăm palmaresul, brandul… Undeva în jurul datei de 10 mai vom ştii dacă va juca sau nu la noi.”, a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90