930 x122 grota rece

andrei iulian picui

PERFORMANȚĂ PENTRU ÎNOTUL PITEȘTEAN: ANDREI PICUI, VICECAMPION NAȚIONAL!

Școala piteșteană de înot performează din nou. De această dată la Campionatul Național pentru copii în vârstă de 10 ani desfășurat recent în Arad.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Andrei Iulian Picui, legitimat la LPS Pitești, a obținut un rezultat remarcabil: a câștigat medalia de argint la proba de 50 de metri liber-masculin, devenind astfel vicecampion național. Chiar dacă nu a urcat pe podium și la celelalte probe, Andrei a înregistrat clasări onorabile și la fluture, bras și spate.

Elev în clasa a III-a la Școala Generală nr. 14 „Alexandru Davila” din Pitești, Andrei Iulian Picui face înot de cinci ani. Este antrenat de Nicoleta Dubit. Talentat, muncitor și ambițios, puternic susținut de părinți, băiețelul de la LPS se conturează ca un viitor mare campion. Suntem convinși că vom avea pe mai departe motive să scriem despre el. (Foto: Facebook)

Citiți și: Piteşti: Bazin didactic de înot, pe un teren al Colegiului „Neniţescu”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3