EcoMoto 930×122

bob

PERFORMANŢĂ REMARCABILĂ PENTRU SPORTUL ARGEŞEAN

Performanţă remarcabilă pentru sportul argeşean. Echipajul de bob 2 persoane al României, format din sportivii legitimaţi la CS Muscel Câmpulung Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, a luat în această după-amiază startul în etapa cu numărul 8 a Cupei Europei, ultima din seria de calificare la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Citiți și: Informare de la RAR: Când trebuie demontate anvelopele de iarnă

Competiţia se desfăşoară la Winterberg, în Germania. După locul 3 ocupat în Franţa şi locul 4 în Austria, muscelenii s-au clasat şi astăzi în prima parte a clasamentului, ocupând la final locul 5, cu timpul înregistrat 1:51:98.

Mai mult decât atât, echipajul muscelean a devenit Campion European la Tineret (U23). Originari din comuna Mărăcineni, elevii antrenorului Iulian Păcioianu au fost premiați în această după-amiază pe podiumul amenajat chiar la baza sportivă de la Winterberg.

Citiți și: Unde și când scad temperaturile cu mai bine de 20 de grade!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90