930X122 MAIA

bogdan stancu

PITEȘTEANUL BOGDAN STANCU, DECIZIE NEAȘTEPTATĂ

Piteșteanul Bogdan Stancu, decizie neașteptată. Atacantul formației Bursaspor, piteșteanul Bogdan Stancu, a hotărât să pună capăt carierei sale internaționale la echipa națională, informează Federația Română de Fotbal.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Stancu, în vârstă de 30 de ani, a adunat 52 de selecții pentru tricolori, reușind să marcheze de 14 ori pentru națională. Și-a început cariera la lot în august 2010, debutul său fiind într-un meci împotriva Turciei. Ultima lui partidă în tricoul echipei naționale a fost consemnată contra naționalei Muntenegrului, pe 4 septembrie 2017, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

„Bogdan este o pierdere importantă pentru echipa națională. Îi mulțumim pentru tot ce a reușit în tricoul naționalei! Am avut o discuție cu el în cantonamentul din Antalya al echipei lui de club, la care a participat și antrenorul său, Paul Le Guen, în care am încercat să-l convingem să se răzgândească. Îi dorim succes pe mai departe la echipa sa de club!”, declară Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale.

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

Atacantul a trimis astăzi pe adresa Federației Române de Fotbal (FRF) o scrisoare deschisă prin care își explică decizia:

“Cu un profund sentiment de regret, doresc să anunț, prin această scrisoare deschisă, retragerea mea de la Echipa Națională a României.

Recunosc, nu mi-a fost ușor să iau această decizie, dar am considerat că a venit momentul să mă concentrez mai mult asupra carierei de jucător al clubului cu care am contract în prezent și, mai ales, să acord mai mult timp familiei mele.

Doresc, desigur, să le mulțumesc din tot sufletul tuturor celor care au fost alături de mine în perioada în care am făcut parte din Echipa Națională a României!

Mulțumirile mele sunt adresate, în egală măsură, Federației Române de Fotbal, staff-ului tehnic, antrenorilor, cât și colegilor de echipă.

Voi continua să fiu cu sufletul alături de colegii mei și de tot ce înseamnă echipa reprezentativă a României. Cu recunoștință, Bogdan Stancu.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA