930×122 CAPRA 5

astra

PITEȘTENII AU VENIT ÎN NUMĂR MARE LA STEAUA-ASTRA

În această seară, în nocturnă, Piteștiul a respirat din nou aerul Ligii I. Stadionul „Nicolae Dobrin” a găzduit partida Steaua-Astra, derby-ul etapei cu numărul 19 din Liga I de fotbal.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

După ani de zile arena din Trivale a fost iar populată consistent cu spectatori, peste 10.000 de microbiști asistând la meci. Asta chiar și în ciuda frigului, la ora partidei termometrele indicând mai puțin de 4 grade Celsius.

Piteștenii au venit în număr mare să o vadă live pe campioana en-tire a României, Steaua București, dar și pe vedetele Astrei (liderul actual al Ligii I), Budescu, De Amorim și Alibec. Prețurile biletelor, accesibile, au contribuit și ele la numărul mare de spectatori: 10 lei la tribuna a doua, 15 lei la peluze şi 20 de lei la tribuna întâi.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Meciul s-a încheiat în urmă cu câteva momente. Scorul a fost 1-0 pentru Astra, golul fiind marcat de Găman în ultima fază a partidei, din ultimul minut de prelungiri.

Partida din această seară a fost prima dintre cele pe care Steaua le va juca până la finalul campionatului pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Roș-albaștrii au decis să își dispute în Pitești meciurile considerate pe teren propriu pentru că Arena Națională din București nu a primit încă aviz de la pompieri (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) și, pe de altă parte, nu pot folosi nici stadionul din Ghencea din cauza conflictului dintre club și Armată. (Foto: Iulian Petre)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90