Donaris 930 x 122

pe argeș în jos

PITEȘTI: AU RUPT-O LA FUGĂ! PE ARGEȘ ÎN JOS

Pitești: au rupt-o la fugă! Pe Argeș în Jos. În timp ce unii (majoritatea) optează ca mod de viață pentru fast-food și fotoliu în fața televizorului sau scaun în fața calculatorului, alții aleg, inteligent, mișcarea în aer liber. Este și cazul celor 500 de participanți la semimaratonul “Pe Argeș în Jos”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Aflat la a treia ediție, evenimentul, desfășurat recent în Pitești și deschis pentru toată lumea, a fost un succes. Fără taxă, doar cu mult entuziasm din partea celor implicați și organizare ca la carte, competiția a avut 3 probe: semimaraton 21 de km, cros 14 km și cros 7 km. Startul s-a dat în parcul Ștrand, în fața Teatrului de vară, alergându-se pe faleza râului Argeș și în parcul Lunca Argeșului.

Chiar dacă pare un clișeu ceea ce vom zice, asta este realitatea: câștigători au fost toți participanții. Pentru că mișcarea în aer liber înseamnă sănătate și, cel mai probabil, câțiva ani buni în plus de viață (între paranteze fie spus, aviz și părinților care „aleargă” pentru copiii lor după mincinoase scutiri medicale de la orele de sport din școală!). Felicitări organizatorilor, felicitări participanților!

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA