SMART KIDS 930X122

pe argeș în jos

PITEȘTI: PUȘI PE FUGĂ! PE ARGEȘ ÎN JOS

Pitești: puși pe fugă! Pe Argeș în Jos. Pe 18 decembrie 2016 în Pitești se va desfășura semimaratonul “Pe Argeș în Jos”. Evenimentul, aflat la a treia ediție, le este adresat tuturor celor interesați să facă mișcare în aer liber. Organizatorii nu percep taxă de participare. Vor exista 3 probe: semimaraton 21 de km, cros 14 km și cros 7 km. La semimaraton se vor parcurge trei ture, la crosul de 14 km vor fi două ture, iar la crosul de 7 km se va alerga o tură.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Startul se va da în parcul Ștrand, în fața Teatrului de vară. Se va ocoli lacul din Ștrand și se va urca pe faleza râului Argeș. Mai departe, se va parcurge o tură în parcul Lunca Argeșului, după care se va reveni pe faleză. Se va ajunge din nou în parcul Ștrand și se vor coborî treptele, traseul urmând să continue la dreapta (vezi traseul în imaginea de mai jos!).

Programul zilei de 18 decembrie

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

-Orele 8-10 – Validarea înscrierilor, semnarea declarației pe propria răspundere şi primirea numerelor de concurs. Participanții sunt rugați să vină din timp pentru a se evita aglomerația. Nu se vor face înscrieri la fața locului.

-Ora 10 – Încheierea validărilor.

-Ora 10 – Ședinţa tehnică, prezentarea traseului.

-Ora 10:30 – Startul semimaratonului.

-Ora 10:40 – Startul crosului de 7 km și al crosului de 14 km.

-Ora 13:30 – Încheierea concursului.

-Ora 14 – Festivitatea de premiere.

Înscrieri se fac până pe 11 decembrie 2016. Pentru înscrieri: AICI. Web: AICI. Facebook: AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90