930×122 CAPRA 5

atletism

AR FI EXTRAORDINAR: ATLETISM DE CUPĂ MONDIALĂ ÎN PITEȘTI

Piteştiul ar putea fi gazda unei etape a Cupei Mondiale la atletism, a anunţat astăzi primarul Tudor Pendiuc. Edilul a afirmat că municipalitatea şi-a depus deja candidatura pentru găzduirea mai multe competiţii de anvergură, printre care şi o etapă de Cupă Mondială în anul 2016.

Citiți și: Primarul a decis cu privire la Dobrin!

„Am discutat la Federaţia Română de Atletism şi s-ar putea să avem pe stadionul „Nicolae Dobrin” opt competiţii, dintre care trei de nivel internaţional. Una ar fi o nouă Balcaniadă, o alta ar fi o competiţie internaţională de atletism a României și o etapă de Cupă Mondială. Stadionul nostru este cel mai modern din ţară din punct de vedere al facilităţilor pentru atletism şi prin competiţiile pe care le-am găzduit în acest an am dovedit că putem să fim la un nivel înalt.”, a spus primarul Pendiuc.

Pe stadionul „Nicolae Dobrin” au fost organizate în acest an atât Campionatele Naţionale de Atletism pentru Seniori, cât şi Campionatul Balcanic.

Citiți și: Pitești. FC Argeș, imens omagiu pentru Dobrin. Va deveni istorie

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3