NOR CURIER 930X122

full contact

PITEȘTIUL ARE CAMPION LA LUPTE FULL CONTACT

Practică artele marţiale mixte (judo, box, lupte, karate și bjj). Este campion naţional de opt ori, vicecampion mondial de patru ori și tot de atâtea ori vicecampion european. Vorbim despre luptătorul de full contact Laurenţiu Călugăru, un piteștean de toată isprava, în vârstă de 25 de ani. Laurențiu și-a propus ca anul acesta să câştige titlul suprem în România la MMA (Mixed Martial Arts).

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În trecut a lucrat la o firmă de intervenţie rapidă pe securitate și pază, iar acum și-a dedicat timpul în totalitate sportului. O zi obișnuită din viața campionului Laurențiu Călugăru începe la ora 8 cu alergare și continuă de la ora 11 cu un antrenament la sala de forţă și apoi, de la ora 17, cu un antrenament specific MMA. Cea mai recentă competiție la care a participat a fost la începutul lunii ianuarie, obținând patru victorii din patru posibile.

„Lupta este atât la picioare, cât şi la sol. Ai voie să faci aproape orice. Nu ți se permite, însă, să loveşti în zona genitală sau să îi bagi adversarului degetele în ochi. Oricum, există puţine restricţii.”, precizează luptătorul pentru ePitești. Deocamdată, nu scoate prea mulți bani din sport. Este, însă, optimist, afirmând că prin muncă și perseverență va ajunge să aibă o cotă foarte bună în acest sport, cotă care va aduce după sine și satisfacția de ordin material. Ține să ne precizeze că antrenorul care i-a influenţat cariera este Florin Puia.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Practicant de karate de nu mai puțin de 17 ani încoace, în viața de dincolo de ring Laurenţiu Călugăru nu este adeptul violenţei, din contră, fiind chiar o persoană retrasă. (Foto: Facebook Călugăru Laurențiu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90