930 x122 grota rece

fotbal

PITEȘTIUL JOACĂ AZI SUB TURNUL CHINDIEI

În această seară va avea loc o nouă etapă în play-off-ul Ligii a III-a la fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

În seria a șasea SCM Argeșul Pitești, echipa Primăriei, va juca în deplasare cu liderul, Chindia Târgoviște. Partida va începe la ora 18. Cealaltă echipă din Argeș care evoluează în Liga a III-a, Atletic Bradu, va sta. Atletic va obține trei puncte la masa verde pentru că FCM Câmpina, cu care ar fi trebuit să se confrunte astăzi potrivit programului inițial, s-a retras din competiție.

În play-off-ul seriei a șasea a Ligii a III-a pe primul loc se află târgoviștenii de la Chindia, cu 37 de puncte. Același număr de puncte îl are și ocupanta locului doi, Fortuna Poiana Câmpina. SCM Argeșul Pitești este pe poziția a treia, cu 25 de puncte, urmată de covăsnenii de la FC Zagon și de Atletic Bradu, fiecare cu câte 16 puncte. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90