930 x122 grota rece

bascov

NICOLAE_VACAROIU_LA_TENIS

POFTIȚI LA TENIS! TURNEU INTERNAȚIONAL CU PREMII DE 10.000 DE DOLARI!

În perioada 7-12 iulie la baza sportivă Star Arena din Bascov, de lângă Pitești, va avea loc a XI-a ediție a turneului internațional masculin de tenis de câmp ,,Trofeul Consiliului Județean Argeș”, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari. La turneu vor juca peste 100 de sportivi seniori din Italia, Cehia, Franța, Columbia, Portugalia, Elveția, Slovacia și România, înscriși pentru probele de simplu și dublu. Pe tabloul de calificări sunt patru jucători piteșteni, iar pe tabloul principal va evolua sportivul argeșean Dumitru Vlad.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Turneul face parte din calendarul circuitelor de seniori al Federației Internaționale de Tenis (ITF), care se desfășoară în România sub denumirea de Circuitul FRT PRO. În funcție de faza la care au acces în competiție jucătorii primesc bani și puncte ATP, puncte care îi ajută să-și îmbunătățească nivelul în ierarhia mondială. Atenție! Potrivit organizatorilor, intrarea pentru spectatori va fi liberă pe tot parcursul turneului. Programul zilnic poate fi văzut pe site- ul www.tournament.tcas.to.

Competiția este organizată de Consiliul Județean Argeș, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, baza sportivă Star Arena din Bascov și un club privat de tenis de câmp. (Foto Arhivă: premierea câștigătorilor de la ediția 2013 a ,,Trofeului Consiliului Județean Argeș”)

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90