SMART KIDS 930X122

naștere

PORCIŞTEANU DĂ DE BĂUT! AZI ÎŞI SERBEAZĂ ZIUA DE NAŞTERE!

Vali Porcişteanu are  motiv de sărbătoare. Campionul împlineşte astăzi 32 de ani. Câştigător a nenumărate trofee la competiţiile interne şi internaţionale, Vali, unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi români, pare să nu îşi mai vadă capul de treabă. În ultima perioadă îşi petrece timpul alături de cursanţii pe care îi învaţă să conducă în siguranţă.

Citiți și: Un spital central în care merg mulți argeșeni se închide temporar

„Activitatea principală este tot pe partea de  şcolarizare, de conducere defensivă, am crescut un pic în ultima perioadă. Se simte clar o creștere… Multe firme caută cu interes parcurgerea unor astfel de cursuri şi ne bucurăm că am început să fim în piaţă, să contăm. Partea sportivă e un pic cam jos. După cum știm, sezonul 2014 nu a fost pentru noi foarte fericit, am luat parte la câteva etape… Suntem în pauză, urmează  2015, prin martie se pare că va începe campionatul și lucrăm la o revenire destul de puternică. Îmi doresc sănătate maximă, să îmi iasă planurile atât pe partea sportivă, cât şi pe partea de şcolarizare. Am făcut câteva modificări şi în plan tehnic, în cadrul şcolii de pilotaj, şi sperăm în continuare să avem foarte mulţi clienţi. Tot ce se întâmplă acolo se întâmplă cu suflet, cu pasiune maximă, asta se simte, se vede şi cu siguranţă va conta foarte mult.”, spune Vali Porcişteanu.

În urmă cu câteva zile, în avans, el a avut parte şi de o surpriză de proporţii. Invitat să întreţină atmosfera ca DJ într-un pub din Piteşti, Vali şi-a găsit maşina „acoperită” cu mesaje precum „La mulţi ani, Valino 25!” sau „We love you, champion!”, mesaje scrise de prietenii săi. (Foto: Facebook Vali Porcişteanu)

Citiți și: Bebeluș născut în Salvarea SMURD, azi noapte!
 
 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3