NOR CURIER 930X122

clinceni

PRIMĂRIA PITEŞTI CAUTĂ NUME PENTRU FC CLINCENI

Primăria Piteşti este în discuţii avansate cu FC Clinceni, club promovat în prima Ligă de fotbal a ţării, ca echipa să îşi dispute meciurile de pe teren propriu în capitala Argeşului, sub un nume care să evoce fostul FC Argeş.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Cum folosirea numelui de FC Argeş 1953, vehiculat inițial, nu este posibilă, brandul fiind deţinut de administratorul judiciar al clubului alb-violet, Primăria ia în calcul şi alte opţiuni, având şi o variantă de rezervă în cazul în care Rapid Bucureşti va câştiga la TAS şi va lua locul Clinceniului în prima Ligă.

„Este clar că, deocamdată, nu putem folosi numele de FC Argeş 1953. Putem să folosim, însă, un nume precum FC Municipal Argeş Piteşti… Lumea tot FC Argeş o să-i spună echipei, nu-i aşa? Cât priveşte contestaţia Rapidului, nu sunt împotrivă ca acest club să fie pe prima scenă fotbalistică a ţării, dar să se respecte regulile. Dacă Rapidul va câştiga la TAS, am discutat cu cei de la Clinceni şi sunt şanse mari să joace în Piteşti, sub nume nou, chiar şi în Liga a II-a.”, a precizat astăzi primarul Tudor Pendiuc.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3