New Profesional Consult 930 x 122

bradu

RALLYCROSS ÎN GEAMĂNA! WEEKEND AUTOMOBILISTIC!

Pasionații de automobilism din Argeș vor avea astăzi o zi pe placul lor. În spatele aerodromului Geamăna, din comuna Bradu, se va da startul la ora 12 la prima etapă din 2014 a Campionatului Naţional de Rallycross.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Vor concura echipaje din Braşov, Bucureşti, Oradea, Târgu Mureş, Câmpulung Muscel și din Piteşti. Participanţii vor trece prin mai multe etape de concurs. Din fericire, și vremea ține cu organizatorii. Chiar dacă răcoroasă și cu cer acoperit, nu va mai ploua. Cel puțin așa anunță meteorologii. Campionatul va continua mâine, cu începere de la ora 10. Festivitatea de premiere a câștigătorilor este programată pentru ora 15.

Argeșul va mai găzdui în acest an o etapă, cea de a treia, a Campionatului Naţional de Rallycross: în zilele de 16 și 17 august, în Mioveni. (Foto: rallycrossromania.ro)

Citiți și: Argeș. Accident în această seară! Două mașini s-au lovit

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90