SMART KIDS 930X122

100 liber

REMARCABIL! ROBERT GLINȚĂ, CALIFICAT ÎNTR-O NOUĂ FINALĂ LA MONDIALE!

Piteșteanul Robert Glință s-a calificat astăzi în finala probei de 100 de metri liber a Campionatelor Mondiale de înot pentru juniori, eveniment sportiv care se desfășoară în Singapore.

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

În cea de a doua semifinală Glință a încheiat cu 49 de secunde și 97 de sutimi, al optulea timp al cursei și un nou record național de juniori.

Primul timp a fost al brazilianului Pedro Spajari: 48 de secunde și 87 de sutimi.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Finala va avea loc mâine. Îi ținem pumnii strânși lui Robert și îi dorim mult succes pentru câștigarea unei noi medalii!

Amintim că miercuri excepționalul înotător din Pitești a obținut medalia de aur la proba de 100 de metri spate. Detalii despre excepționala performanță a acestui excepțional sportiv, aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/exceptional-pitesteanul-robert-glinta-aur-la-mondiale/. (Foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90