930×122 CAPRA 5

inot

ROBERT GLINȚĂ, UN NOU RECORD MONDIAL

Robert Glință a reușit o nouă performanță la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, desfășurate în Netanya, în Israel.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Cu un timp de 50 de secunde și 77 de sutimi, piteșteanul a înregistrat în finala probei de 100 de metri spate un nou record mondial de juniori și un nou record național de juniori și de seniori. Recordul mondial bătut aseară în Israel era de 50 de secunde și 91 de sutimi.

Glință a încheiat cursa pe locul 6. Câștigător a fost polonezul Radoslaw Kawecki (49.64), podiumul fiind completat pe locul 2 de rusul Stanislav Donets (50.30 ) şi pe locul 3 de britanicul Christoph Walker-Hebborn (50.35).

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

În articolul următor puteți citi și despre celelalte performanțe ale lui Robert Glință la Campionatele Europene de înot în bazin scurt: http://epitesti.ro/stiri/sport/pitesteanul-robert-glinta-o-noua-performanta/.

În vârstă de 18 ani, piteșteanul Robert Glință se antrenează în Baia Mare cu Adrian Gherghel. Vă amintim că el este calificat la Jocurile Olimpice de vară de anul viitor din Rio de Janeiro. (Foto: Facebook)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90