NOR CURIER 930X122

cros

S-A DAT STARTUL CROSULUI RUN4EU

S-a dat startul crosului RUN4EU. Peste 150 de sportivi, amatori și profesioniști, de toate vârstele, au participat azi dimineață la crosul transnațional RUN4EU. Crosul este organizat în cadrul programului ERASMUS+ Sport, proiect care are ca scop promovarea practicării activităților sportive.

Citiți și: Mioveni sărbătorește 1 Decembrie cu onoare!

Startul s-a dat la ora 10 pe platoul Centrului Civic, traseul fiind unul mediu, cu o lungime de 3,66 de kilometri.

Alături de membri ai cluburilor și asociațiilor sportive din Mioveni, la start s-a alăturat și un grup de alergători din Italia, reprezentanți ai localității Gazzo, parteneri ai proiectului.

Citiți și: Acum! Circulația auto, blocată pe mai multe străzi din Argeș

Cursa transnațională va continua în perioada 26-31 august 2019 cu etape de cross care vor fi organizate în orașele Bacsalmas din Ungaria și Ivancna Gorica din Slovenia, finish-ul urmând să fie în localitatea Gazzo din Italia. La toate aceste curse programate în Ungaria, Slovenia și Italia, orașul Mioveni va fi reprezentat de un grup de alergători.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90