EcoMoto 930×122

fc arges

S-A ÎNCHEIAT FC ARGEȘ – SPORTUL SNAGOV. VEZI REZULTATUL!

S-a încheiat FC Argeș – Sportul Snagov. Vezi rezultatul! Pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești s-a terminat în urmă cu puțin timp partida FC Argeș – Sportul Snagov, contând pentru etapa a noua a Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Piteștenii au câștigat cu 1-0 (0-0). Singurul gol al meciului a fost marcat de Buhăescu, în minutul 63. Din minutul 65, elevii lui Iordan Eftimie au evoluat în 10 jucători: Ionuț Șerban a fost eliminat de pe teren după ce a primit un al doilea cartonaș galben.

Și CS Mioveni a câștigat astăzi pe teren propriu, după o partidă dramatică. Argeșenii s-au impus cu 3-2 (1-1) în fața Luceafărului Oradea. Pentru Adrian Mihalcea a fost ultimul său meci ca antrenor principal la Mioveni, acesta fiind cooptat de Cosmin Contra în staff-ul tehnic al echipei naționale. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90