Donaris 930 x 122

bcm u

SÂRBUL PILCEVIC, PRIMA DECLARAȚIE DE LA VENIREA SA ÎN PITEȘTI

Sârbul Radenko Pilcevic se declară încântat că a devenit jucător al echipei BCM U Pitești. Pilcevic spune că are informații pozitive despre fanii lui BCM U, dar și despre calitatea Ligii Naționale de baschet masculin din România.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Sunt foarte fericit pentru realizarea acestui transfer. Am vorbit cu unii dintre jucătorii care au evoluat în Pitești în trecut, iar aceștia mi-au spus numai lucruri frumoase atât despre club, cât și despre fani. De asemenea, mi-au transmis numai cuvinte de laudă despre campionatul românesc. Știu că sunt multe formații puternice, cu mulți jucători buni. Nu am jucat niciodată împotriva unei echipe din România. Sper să avem parte de un sezon bun.”, spune Radenko Pilcevic pentru scmpitesti.ro.

Detalii despre cea mai nouă achiziție a clubului BCM U puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/un-baschetbalist-sarb-venit-la-echipa-din-pitesti-castigat-titlul-ungaria/.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3