New Profesional Consult 930 x 122

fortuna poiana campina

fotbal-player

SCM JOACĂ AZI DERBY-UL ETAPEI

Astăzi e zi plină de fotbal în ligile a II-a și a III-a.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În Liga a II-a, cu începere de la ora 16, CS Mioveni va juca în deplasare cu Universitatea Craiova. Cele două echipe sunt sensibil egale din punct de vedere valoric, cel puțin așa arată clasamentul seriei a doua. Mioveniul ocupă locul 9, cu 20 de puncte, iar Universitatea, locul 8, cu 23 de puncte.

Tot astăzi este etapă și în Liga a III-a. SCM Argeșul va întâlni în Pitești, de la ora 15, pe Fortuna Poiana Câmpina. Este derby-ul etapei în seria a șasea, piteștenii fiind pe locul 2 în clasament, cu 41 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul 3, cu 39 de puncte. Liderul, cu 43 de puncte, Chindia Târgoviște, va juca în Ploiești, cu Conpet. Tot cu începere de la ora 15 va evolua și Atletic Bradu. Brădenii vor juca în deplasare cu FCM Avântul Reghin. ePitești vă vă anunța rezultatele meciurilor.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90