930×122 CAPRA 5

dragoș adrian șerban

SCM PITEȘTI, LĂSAT ÎN OFFSIDE DE NICOLAE DICĂ

SCM Pitești, lăsat în offside de Nicolae Dică.

Citiți și: Un club de top îl dorește pe Garita. Care îi va fi destinația

La ora la care mai toată presa dădea ca sigură plecarea lui Nicolae Dică la FCSB (amănunte, AICI), conducerea lui SCM Pitești susținea că nu știe nimic. Ba mai mult, tonul folosit de directorul lui SCM, Dragoș Adrian Șerban, era foarte ferm cu privire la atitudinea pe care clubul piteștean ar fi urmat să o aibă dacă Dică bate palma cu echipa lui Becali:

”Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până pe data de 30.06.2018. Până în acest moment nu am fost informați de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor. Conform înțelegerii actuale, în contractul dintre cele două părți există și o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înțelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce își va încheia relațiile contractuale cu SCM Pitești.

Citiți și: Piteșteanul Dică a pățit-o din nou la FCSB!

În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru și se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat.”, scria în comunicatul semnat de directorul SCM Pitești. 

Aseară, Dică a confirmat ceea ce toată lumea știa, mai puțin conducerea clubului de fotbal din Pitești al Primăriei: „M-am întâlnit ieri cu Gigi Becali şi ne-am înţeles pentru un contract pe un an de zile. Nu am semnat pentru că Steaua încă avea antrenor la acel moment, Reghecampf nu anunţase că pleacă.”

Cât despre atitudinea fermă promisă de conducerea lui SCM Pitești, Nicolae Dică a declarat: „Nu vor fi probleme cu cei de la Piteşti, am vorbit şi se rezolvă. (…) Dacă nu eram pregătit, nu veneam.”

Cum ulterior acestei declarații, până la această oră, dinspre clubul piteștean nu a mai fost emis niciun punct de vedere oficial, concluzionăm că SCM nu infirmă cele spuse de Dică. Era previzibil că SCM Pitești, echipă de Liga a II-a (cu tot respectul!), nu va bloca plecarea lui Dică la o echipă ca FCSB.

Având în vedere și că între timp conducerea lui SCM Pitești s-a înmuiat ca înghețata la soare, probabil că singura explicație pentru tonul de „cocoș” de ieri va fi fost supărarea lui Dragoș Adrian Șerban sau, poate, a primarului pe faptul că Nicolae Dică le va fi ascuns negocierile cu patronul George Becali. Sau de ochii lumii?

Pe Dică îl felicităm pentru rezultatul deosebit obținut cu SCM Pitești și îi urăm succes la noua sa echipă! Pe de altă parte, după cum scriam și ieri, rămâne de văzut cine va fi viitorul nou antrenor principal al piteștenilor.

Despre promovarea lui SCM în Liga a II-a, amănunte AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90