EcoMoto 930×122

aeroclub

ȘCOALA DE ZBOR. CURSURI GRATUITE

Școala de zbor. Cursuri gratuite. Până pe 3 februarie 2017 la Aeroclubul României se fac înscrieri pentru cursurile teoretice şi practice pe care acesta le organizează în vederea obţinerii licenţelor de paraşutist, de pilot de planor, pilot de avion şi de pilot de aeronave ultrauşoare motorizate.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

Potrivit Aeroclubului, tinerii cu vârste între 16 şi 23 de ani vor putea beneficia de cursuri gratuite de paraşutism, planorism şi aeronave ultrauşoare motorizate, în limita locurilor disponibile în fiecare unitate teritorială în parte. În schimb, pregătirea pentru obținerea licenţei de pilot de avion PPL (A) se va face numai contra cost.

Cursurile vor fi organizate în două module, unul teoretic şi unul practic, de zbor. Modulul teoretic va avea loc în perioada februarie – aprilie 2017, seara şi în zilele de sfârşit de săptămână, în funcţie de disponibilitatea lectorilor şi a cursanţilor, şi va fi finalizat cu un examen de absolvire care va constitui şi criteriu de selecţie pentru ocuparea locurilor subvenţionate. Modulul de pregătire practică va începe la sfârşitul lunii aprilile.

Citiți și: Privilegii pentru deținuți. Vor ieși din pușcărie ca să învețe

Mai multe informaţii, inclusiv referitoare la locurile în care se fac înscrierile, vor putea fi găsite la aerocluburile teritoriale, pe site-ul Aeroclubului României, la adresa www.aeroclubulromaniei.ro şi pe Facebook, la adresa www.facebook.com/Aeroclubul.Romaniei.

Pentru Aeroclubul Pitești, înscrierile se vor face la sediul acestuia, situat pe Calea București, bloc U3 mezanin, de luni până vineri inclusiv, între orele 9 și 16. Numerele de telefon de contact sunt 0721.985.247 și 0721.676.519.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3