930 x122 grota rece

alergare

SEMIMARATON ,,PE ARGEŞ ÎN JOS’’

Pe 20 decembrie, începând de la ora 9, în Piteşti se va desfăşura cea de-a doua ediţie a semimaratonului ,,Pe Argeş în jos’’, al cărui start va fi dat în parcul Ştrand.

Citiți și: Decembrie este luna cadourilor la Profesional New Consult!

,,Este un eveniment sportiv de agrement care încurajează mişcarea în aer liber şi abordarea unui stil de viaţă sănătos. Vă aşteptăm cu 3 probe: 7 km, 14 km și 21 de km, de toate pentru toţi. Traseul porneşte din Parcul Ştrand (în zona teatrului de vară), continuă pe faleza râului Argeş, prin parcul Lunca Argeşului şi înapoi în Parcul Ştrand.

Vom avea voluntari, puncte de alimentare, muzică, fotografi, clasament, podium şi câteva surprize la care încă lucrăm. Ca şi anul trecut, am dorit să păstrăm evenimentul fără taxă de participare. Ne vom întâlni, așadar, duminică, 20 decembrie, în parcul Ştrand, ne vom primi numerele de concurs, vom face poze şi vom da startul alergării.’’, spun organizatorii. (Foto: Facebook Semimaraton ,,Pe Argeş în jos’’)

Citiți și: POSIBILE NOI ZILE LIBERE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3