New Profesional Consult 930 x 122

alb-violet

SENZAȚIONAL! SPECTACOL ALB-VIOLET ÎN TIMIȘOARA

Cei 93 de ani împliniţi de la înființarea clubului Politehnica Timișoara au fost marcaţi aşa cum se cuvine la sfârșitul săptămânii trecute.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Pe stadionul Ştiinţa din Timişoara sutele de microbiști veniți la amicalul dintre echipele de Liga a IV-a Poli și FC Argeş Pitești 1953 (scor final, 2-2) au făcut un spectacol impresionant. Fumigenele în culorile comune ale celor două cluburi, alb și violet, au creat o atmosferă cum nu vezi nici în Liga I. Suporterii piteşteni au afişat în timpul meciului şi un mesaj de la mulţi ani dedicat echipei din Banat.

„Ne bucurăm că am participat la această sărbătoare a Timişoarei, sărbătoarea echipelor libere de patroni. Împreună am demonstrat că nu contează liga în care joci în momentul de faţă. A fost un spectacol de zile mari, iar pentru suporterii noştri a fost ceva special, pentru că au făcut deplasarea împreună cu echipa. La primul gol jucătorii noştri au primit fumigene şi torţe din tribune, iar la final ambele echipe au salutat şi au cântat cu cele două galerii alb violete. Felicit echipa noastră pentru dăruire şi le mulţumesc jucătorilor pentru tot ce au realizat în acest tur de campionat.”, spune Florin Dobre, preşedintele FC Argeş Pitești 1953. (Foto: fcarges1953.ro)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90