EcoMoto 930×122

atletism

SERGEY BUBKA ŞI SEBASTIAN COE VIN ÎN PITEŞTI!

Marele campion olimpic la săritura în înălţime cu prăjina Sergey Bubka şi campionul la alergări Sebastian Coe vor fi prezenţi în Piteşti la finalul lunii în curs. Cei doi vor asista la Campionatele Balcanice de Atletism, care se vor desfăşura în zilele de 26 şi 27 iulie în Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale. Primarul Tudor Pendiuc, cel care dă informația, anunță că este posibil ca şi alţi foşti mari sportivi să ajungă în Pitești cu această ocazie.

Citiți și: SPORTIVI DE TOP, MULȚUMIȚI DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN PITEȘTI

La eveniment vor fi prezenţi circa 600 de sportivi şi tehnicieni din 15 ţări, precizează primarul, care adaugă că lucrările de amenajare a pistei de atletism de la stadion sunt aproape gata.

Mai mult, după competiţie pista de încălzire – care are o lungime de 400 de metri – va fi pusă la dispoziţia piteştenilor amatori de jogging, în mod gratuit. De asemenea, în apropiere vor fi montate şi aparate în aer liber de fitness, iar toată zona va beneficia de iluminat pentru activităţi pe timpul nopţii. (Foto Sergey Bubka: evenimentulzilei.ro)

Citiți și: JANDARM ARGEȘEAN ȘI FIICA LUI, MEDALIAȚI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90