SMART KIDS 930X122

muscel

SPECTACULOS! OFF ROAD ÎN MUSCEL!

În zona Muscel (Argeș) se află în plină desfășurare cea de a patra etapă a Campionatului Național de Off Road, potrivit insport.ro.

Citiți și: Argeș. Alertă maximă la pensiune! Zeci de turiști au trecut prin clipe teribile

Conform sursei citate, startul a fost dat în această dimineață în Câmpulung Muscel, competiția adresându-se echipajelor cu experiență, dar și începătorilor. Participanții concurează pe clasele open, standard și extrem. Insport.ro anunță că al doilea start va fi dat mâine, 19 iulie, la ora 9, în centrul comunei Rucăr. Cea mai spectaculoasă probă, proba de trial, va avea loc duminică, începând de la ora 10:30, în zona pârtiei de schi Mățău. Tot duminică se va desfășura festivitatea de premiere a câștigătorilor, cu începere de la ora 15.

„Muscel Adventure Trophy” este organizat de un club de off-road din Muscel, cu sprijinul Primăriei Câmpulung, al Consiliului Județean Argeș și al Romsilva și sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv. (Foto: autolatest.ro)

Citiți și: Argeș. Incendiu puternic! Două persoane, asistate de paramedici

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90