Donaris 930 x 122

1 iunie

SPORT PE PÂINE! FOTBAL, VOLEI, HANDBAL, OINĂ, KARATE ȘI ȘAH PENTRU COPIII DIN MIOVENI!

Activităţile sportive care s-au desfășurat în acest an în organizarea CS Dacia Mioveni 2012 cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului au fost bine primite în orașul constructorilor de automobile.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Sâmbătă a avut loc o competiție de minivolei și volei în sala de sport a Școlii Generale „Liviu Rebreanu”, la care au participat echipe din Mioveni, Pitești și Vâlcea. De asemenea, pe terenul de iarbă din Colibași s-a disputat o competiție de oină, la care au fost invitate și echipele din Băiculești și Vrănești. Competiția a fost organizată și în contextul în care în perioada 6-8 iunie în Mioveni se va desfășura Campionatul național la oină rezervat fetelor. Nu au fost uitați nici sportivii secției de karate, acestora fiindu-le dedicată „Cupa Kihon”, disputele fiind găzduite de sala de sport a Școlii Generale „George Topârceanu”.

Competițiile au continuat și duminică. A fost ziua în care copiii s-au putut remarca la șah, darts, fotbal-tenis și handbal. Toate aceste concursuri au fost organizate, ca în fiecare an, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local, Centrului Cultural Mioveni și al celorlalți parteneri tradiționali.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90