Donaris 930 x 122

atletism

SPORTIVI DE TOP, MULȚUMIȚI DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN PITEȘTI

Sportivi de top, mulțumiți de rezultatele obținute în Pitești. Mai mulți sportivi care au participat la finalul lunii trecute în Pitești la Campionatele Naționale de Atletism ale României pentru seniori s-au declarat încântați de condițiile oferite de stadionul “Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Daniela Stanciu (31 de ani) a fost protagonista zilei a doua a Campionatelor Naționale de Atletism. Legitimată la Steaua Bucureşti, Stanciu a reuşit, din a doua încercare, o săritură în înălţime de 1,96 m, obținând astfel biletul pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

“Sunt foarte fericită că am reușit să sar 1,96 și să realizez baremul pentru Tokyo! Îmi place foarte mult să concurez în Pitești, mi se pare un stadion foarte bun pentru atletism. Am avut o zi bună și am obținut un rezultat pe măsură. În continuare țintesc spre performanțe foarte bune, dar sunt mulți factori într-un concurs. O iau pas cu pas și mă pregătesc pentru următoarele competiții”, declară Daniela Stanciu pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Pe de altă parte, parcul „Lunca Argeșului” din Pitești a găzduit la sfârșitul lunii trecute o nouă ediție a Campionatului Național de 20 km marș pentru seniori, tineret și juniori 1, feminin și masculin, individual și pe echipe. Beneficiind de un traseu cu umbră din plin, 24 de sportivi s-au întrecut pentru medalii într-un concurs dominat de fair-play.

La masculin seniori individual, s-a impus Narcis Mihăilă (CSM Reșița/CSU Reșița), cu timpul de 1 oră, 28 de minute și 40 de secunde. La feminin seniori individual, a câștigat Ana Rodean. Legitimată la CS Unirea Alba Iulia și CSU Reșița, Rodean a încheiat concursul cu timpul de 1 oră, 39 de minute și 35 de secunde.

Ambii au afirmat că le place foarte mult parcul din Pitești și că vor reveni aici cu plăcere pentru a concura și cu alte ocazii. (Sursă foto: fra.ro) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3