New Profesional Consult 930 x 122

astra

STEAUA JOACĂ ÎN PITEȘTI

Steaua a ales Piteștiul pentru disputarea următorului său joc considerat pe teren propriu, anunță digisport.ro.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Roș-albaștrii vor întâlni pe stadionul „Nicolae Dobrin” pe Astra. Meciul, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal, va avea loc duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30. Se anunță o dispută încinsă: Astra este la această oră lider în clasament, iar Steaua ocupă locul 3.

După cum știți, Steaua a fost nevoită să se „mute” pentru că Arena Națională din București, pe care își disputa partidele de „acasă”, este închisă, neprimind încă autorizație de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. De asemenea, Steaua nu poate folosi stadionul din Ghencea în urma conflictului dintre club și Armată. Sunt voci care spun că și după redeschiderea Arenei Naționale Steaua ar putea rămâne în Pitești având în vedere costurile mai mici de închiriere a stadionului.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Publicația prosport.ro anunță că o comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal a inspectat arena „Nicolae Dobrin” şi a sesizat două probleme: lipsa turnicheţilor şi a camerelor video pentru supraveghere, ambele fiind condiţii obligatorii pentru organizarea unui meci de Liga 1. Organizatorii au dat asigurări că totul se va rezolva până în ziua meciului, informează prosport.ro.

Zilele trecute, mai exact marți, antrenorul principal Mirel Rădoi și elevii lui au „testat” stadionul „Nicolae Dobrin” în amicalul cu SCM Pitești, echipă de Liga a III-a, amical pe care l-au câștigat greu, cu 1-0. Rădoi, ca și secundul Nicolae Dică s-au declarat mulțumiți de condiții.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90