New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

STOP BĂTĂII DE JOC! CE ANUNȚĂ VICEPRIMARUL

Stop bătăii de joc! Ce anunță viceprimarul. Bucuria suporterilor lui FC Argeș de a-și revedea favoriții jucând vinerea trecută pe teren propriu în nocturnă a fost umbrită de proasta organizare.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

După cum am atras atenția de la fața locului (amănunte, AICI), microbiștii au fost nevoiți să stea la coadă în fața stadionului „Nicolae Dobrin”, unii pierzând din această cauză începutul partidei cu Știința Miroslava.

Motivul? Au fost deschise doar două case pentru cumpărarea tichetelor de intrare: una pentru bilete și o alta pentru abonamente.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Criticile noastre nu au rămas fără ecou. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu reacționează. „O să avem mai multe case deschise la următoarele meciuri.”, anunță Apostoliceanu.

Amintim că vineri seara FC Argeș a obținut prima sa victorie în Liga a II-a: 3-0 în fața Științei Miroslava din județul Iași, într-un meci contând pentru etapa a treia.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3