930×122 CAPRA 5

cs mioveni

SUCCES! ARGEȘENII VOR SĂ CUCEREASCĂ EUROPA

Argeșenii vor să cucerească Europa. Echipa de tenis de masă a CS Mioveni debutează în weekend în noul sezon al Cupei ETTU (a doua competiţie europeană după Champions League).

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

Galben-verzii au fost repartizaţi în Grupa C, alături de două echipe din Spania, una din Rusia şi o alta din ţara gazdă, Belgia.

Meciurile se vor juca în Belgia, în Namur, adversarele Mioveniului fiind TTSC Elem (Rusia), DKV Borges (Spania), Vedrinamur (Belgia) și Vincios (Spania). Grupa argeşenilor este una foarte puternică, favorite fiind echipele din Rusia şi Spania (Borges).

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

În Belgia, CS Mioveni va juca pe 30 septembrie 2017 trei partide, cu Vincios, Vedrinamur şi Elem, iar pe 1 octombrie, cu Borges.

Mioveniul va fi reprezentat de Ionuţ Seni, căpitan – jucător, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş.

Este al patrulea an în care CS Mioveni participă în Cupa ETTU, echipa argeşeană fiind în ultimii doi ani campioană naţională.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3