NOR CURIER 930X122

Arges

SUCCES RĂSUNĂTOR PENTRU JUDOKANII DIN MIOVENI

Succes răsunător pentru judokanii din Mioveni. Două medalii de aur, trei de argint şi două de bronz – acesta este bilanţul juniorilor judokani de la CS Mioveni la Turneul Internaţional de Judo „Cupa Speranţelor” desfăşurat la Sibiu în perioada 1 – 2 iunie.
Competiţia a fost una extrem de grea, adunând la start peste 600 de judokani din 5 ţări. Iată câştigătorii: Aur: Alexandra Pîrv; Amalia Luchini; Argint: Cătălin Andrei; Paul Puşcatu; Alexandru Tănase; Bronz: Victor Sandu; Elida Purcărea.
Sportivii din Mioveni sunt atrenaţi de  Virginel Popescu. Turneul a fost organizat de Clubul Sportiv „Temerarul” Sibiu, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, fiind o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin „Agenda Sport”.
(Foto: Primăria Mioveni)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90