Donaris 930 x 122

fc arges

SUPĂRARE LA FC ARGEȘ! UNDE VA JUCA ECHIPA

FC Argeș și-a reluat în această săptămână antrenamentele sub bagheta noului antrenor principal, Mihai Zanfir.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Deși promovată în Liga a III-a, FC Argeș are un serios motiv de supărare: nu își va putea juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești meciurile de pe teren propriu. Pentru această situație sunt arătați cu degetul primarul Cornel Ionică și consilierii locali PSD, care alcătuiesc majoritatea în forul administrativ decizional al Piteștiului.

„Din păcate, echipa fanion a Piteştiului şi a judeţului Argeş nu a găsit înţelegere la autorităţile locale, dl. primar şi consilierii majoritari refuzând accesul echipei noastre pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Ne exprimăm dezamăgirea pentru această situaţie jenantă, în care ambiţiile politice sunt mai presus de voinţa iubitorilor de fotbal. „Struţo Cămila Municipală” (n.r. – SCM Pitești, echipa Primăriei) – ca să cităm dintr-un articol apărut în presa locală – continuă să cheltuie banii publici pentru a întreţine orgolii fără sens. Doar FC Argeş Piteşti 1953 reprezintă spiritul alb-violet, organizat în singura entitate juridică ce are dreptul de a juca cu celebrul nume.”, precizează FC Argeș Pitești 1953.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

În atare condiții, unde va juca echipa? Nu în Pitești, ci în Bradu, comună învecinată cu Piteștiul.

„Dat fiind refuzul categoric al Primăriei Piteşti de a permite echipei FC Argeş să joace meciurile de acasă pe stadionul „Nicolae Dobrin”, clubul nostru a hotărât să-şi desfăşoare activitatea sportivă pe stadionul Bradu. Condiţiile bune ale terenului, tribunele încăpătoare şi experienţa meciurilor importante câştigate acolo au fost elemente importante în alegerea făcută. De asemenea, nu renunţăm la visul de a juca din nou unde ne e locul, aşa că vom apela la toate pârghiile posibile pentru a obţine ce, moral, ni se cuvine.”, anunță reprezentanții clubului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3