NOR CURIER 930X122

cristiana elena matei

SUPORTER DE NĂDEJDE: EA ESTE CEL MAI TÂNĂR MEMBRU FONDATOR AL LUI FC ARGEȘ 1953

FC Argeș este echipa ei de suflet. Are 16 ani și încă de la vârsta de 8 ani urmărea la televizor partidele alb-violeților. „Tot ce îmi doream atunci era să merg pe stadion!”, îşi aminteşte Cristiana Elena Matei. A crescut, iar acum piteșteanca merge alături de ceilalți membri ai galeriei să își susțină favoriții.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

”Pentru mine FC Argeş este cea mai frumoasă echipă. În 2009, când a jucat cu Dinamo, am fugit de acasă doar ca să ajung la meci…”, ne spune Cristiana. Ţine cu FC Argeş pentru istoria clubului, pentru cel care a fost inegalabilul Nicolae Dobrin şi pentru că îşi doreşte să sprijine echipa locală. Deşi a fost dezamăgită de situația dramatică în care a ajuns clubul anul trecut, tânăra microbistă nu și-a pierdut optimismul: „Atunci a fost cel mai urât lucru… Păcat că nimeni nu a făcut nimic! La fiecare gol marcat îţi tremură inima, iar la sfârşitul meciului îţi dau lacrimile de fericire! Galeria este foarte frumoasă… Ştiu că FC Argeş va ajunge din nou sus, mai ales pentru că avem jucători buni şi talentaţi.”

Cristiana Elena Matei merge acum de fiecare dată la antrenamentele şi meciurile lui FC Argeş 1953, în Liga a IV-a, echipa de curând înființată care și-a propus să ducă mai departe spiritul alb-violet. Este cea mai tânără persoană care a ajutat financiar noua echipă. La cei 16 ani ai săi a sprijinit acest proiect de suflet prin cumpărarea cardului de membru fondator, contribuind astfel la acoperirea cheltuielilor pentru înfiinţarea şi activitatea clubului. “Este un exemplu de urmat pentru tinerii din Piteşti!“, afirmă Florin Dobre, preşedintele lui FC Argeş 1953.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Ea aşteaptă cu nerăbdare meciul de mâine, 20 septembrie. Echipa joacă în deplasare cu CS Rucăr, cu începere de la ora 11:45. „Aşteptăm suporterii care doresc să însoţească echipa în această deplasare sâmbătă, la ora 8:30, în parcarea Hotelului Muntenia. Deplasarea se va face cu microbuze, iar costul este de 20 de lei de persoană. Cine doreşte poate să se alăture grupului şi cu maşina personală.”, transmit organizatorii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90