Donaris 930 x 122

cros

TE ȚIN PICIOARELE? VINO LA CROS!

Zilele orașului Mioveni programează și competiții sportive. Una dintre ele va avea loc duminică, 22 iunie, cu începere de la ora 11. Este vorba de crosul „Ziua Olimpică”. La alergare sunt așteptați toți amatorii de mișcare în aer liber, indiferent de localitatea în care domiciliază și indiferent de vârstă.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Startul se va da în centrul civic al orașului, pe strada „Radu cel Frumos”. De aici se va alerga pe traseul strada „I.C. Brătianu”-strada „Părăști”-bulevardul „Dacia”, cu sosire la Primărie. În fața Primăriei va avea loc o tombolă cu premii pentru participanți, iar de la ora 12:30 se va desfășura festivitatea de premiere. Printre organizatori se numără Primăria Mioveni și Direcția pentru Sport și Tineret Argeș.

Despre Zilele orașului Mioveni puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/monden/concerte-party/incepe-fiesta-mioveni-directia-5-si-anda-adam-concert/. (Foto: primariamioveni.ro)

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3