930 x122 grota rece

fc arges

ULTIMA ORĂ! O NOUĂ OFERTĂ PENTRU FC ARGEȘ

UPDATE: Primăria Pitești confirmă oficial, printr-o scurtă informare de presă: „Mâine, joi, 15.06.2017, va avea loc ședința extraordinară de Consiliu Local, începând de la ora 15. Subiectul este FC Argeș.”

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

O nouă ofertă pentru FC Argeș. Potrivit unor informații pe surse, municipalitatea Pitești va veni cu o nouă ofertă pentru cumpărarea brandului FC Argeș. De această dată, oferta, majorată față de precedenta, ar urma să fie de 550.000 sau chiar de 600.000 de lei.

Noua ofertă va fi supusă dezbaterii și votului în Consiliul Local, care special pe această temă ar urma să fie convocat în ședință extraordinară pentru mâine, 15 iunie 2017, ora 15.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amintim că oferta anterioară, de 350.000 de lei, a fost respinsă recent de Fisc (principalul creditor la FC Argeș). Și prima ofertă a avut aceeași soartă.

Cea mai recentă evaluare a brandului (făcută de administratorul judiciar) se ridica la circa 300.000 de euro.

Municipalitatea a anunțat că vrea să preia brandul FC Argeș pentru a-l atribui echipei de fotbal SCM Piteşti (echipa Primăriei), care a promovat recent în Liga a II-a.

Amănunte despre acest subiect, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90