930×122 CAPRA 5

brand

ULTIMA ORĂ! VESTE PROASTĂ DESPRE FC ARGEŞ

UPDATE: Primarul Piteștiului a publicat în urmă cu puține minute un anunț pe pagina sa oficială de socializare în legătură cu subiectul cumpărării brandului FC Argeș.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„Vă informez că ieri s-a desfășurat Adunarea Generală a Creditorilor FC Argeș, la care Primăria s-a prezentat cu o nouă ofertă, majorată de Consiliul Local la 350.000 de lei. După ședința de adjudecare, am constatat cu dezamăgire că oferta a fost respinsă.

Mi-e greu să înțeleg decizia Agenției Județene a Finanțelor Publice Argeș – reprezentantul Ministerului Finanțelor Publice, în condițiile în care, de exemplu, brandul și palmaresul echipei Oțelul Galați au fost vândute anul acesta cu o sumă de aproape 10 ori mai mică decât cea oferită de municipalitatea din Pitești, iar în cazul brandului Steaua București, ca urmare a sumei exorbitante solicitate, echipa deținută de domnul Becali a preferat schimbarea numelui sub care joacă.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Nu pot să nu mă gândesc că poate nu se dorește reapariția echipei FC Argeș, pentru că sunt convins că numai Primăria municipiului Pitești, prin preluarea brandului, poate face acest lucru, realitate de care ar fi trebuit să se convingă și reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice în cele peste 30 de sesiuni de licitație susținute fără a exista un cumpărător.

Voi prezenta această situație Consiliului Local Pitești și, împreună, vom analiza și vom vedea ce este de făcut.”, transmite primarul. 

Veste proastă despre FC Argeş. Din păcate pentru microbiști, Fiscul a respins şi cea de-a doua propunere a Primăriei Piteşti de achiziţionare a brandului FC Argeş (care se află în posesia administratorului judiciar, iar principalul creditor este Ministerul Finanțelor Publice).

Oferta Primăriei a fost de 350.000 de lei, cu 250.000 de lei mai mare decât prima ofertă, care, de asemenea, fusese respinsă anterior.

Municipalitatea a anunțat că vrea să preia brandul FC Argeș pentru a-l atribui echipei de fotbal SCM Piteşti (echipa Primăriei), care a promovat recent în Liga a II-a.

„Sincer, sunt foarte dezamăgit! Voi informa Consiliul Local în legătură cu acest aspect. Vom vedea ce este de făcut, pentru că noi vrem să achiziţionăm brandul.”, declară pentru publicația noastră primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Cea mai recentă evaluare a brandului (făcută de administratorul judiciar) se ridica la circa 300.000 de euro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3