930X122 MAIA

baschet

UN MUNTE DE OM LA BCM U! ARE 2, 11 METRI ȘI 125 DE KG!

Un alt jucător străin va evolua la BCM U, echipa de baschet a Piteștiului. Este vorba de pivotul muntenegrean Stevan Milosevic. În vârstă de 28 de ani, Milosevic are 2, 11 metri și 125 de kilograme.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

În sezonul trecut muntenegreanul a fost echipier al formației Dinamo Tbilisi, campioana Georgiei. Potrivit site-ului oficial al BCM U, scmpitesti.ro, Stevan Milosevic a jucat 24 de meciuri cu Dinamo Tbilisi în campionatul trecut. Conform aceleiași surse, a avut medii de 16.8 puncte, 13.1 recuperări, 1.9 pase decisive, 1.4 capace, 0.4 intercepţii şi 1.8 posesii pierdute, pentru 25.2 la eficienţă, înregistrând procentaje de 62.8% la aruncările din acţiune și de 72% la linia de pedeapsă. Milosevic a fost desemnat MVP-ul campionatului georgian, cel mai bun jucător defensiv şi cel mai bun pivot din campionat. În plus, a primit și distincţia de “Bosman player of the year”.

Muntenegreanul a mai evoluat de-a lungul anilor pentru Buducnost Podgorica (Muntenegru), Arkadia Lions (Austria), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Koeln 99ers (Germania), Partizan Belgrad (Serbia), JDA Dijon (Franţa), AEL Limassol (Cipru), Trabzonspor (Turcia), Mornar Bar (Muntenegru), Bucaneros de La Guaira (Venezuela), Sokhumi Tbilisi (Georgia) şi Olimpi (Georgia). În sezonul 2009/2010 a participat cu Partizan Belgrad în Euroligă.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

Despre alte achiziții făcute de BCM U Pitești pentru apropiatul nou sezon competițional al Ligii I la baschet masculin puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/god-bless-america-baschet-galactic-pitesti/. (Foto: scmpitesti.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3