VESTE PROASTĂ! REFUZ PENTRU STADIONUL LUI FC ARGEȘ | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

compania națională de investiții

VESTE PROASTĂ! REFUZ PENTRU STADIONUL LUI FC ARGEȘ

Refuz pentru stadionul lui FC Argeș. Proiectul de modernizare a stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești nu va fi finanțat cu bani de la bugetul de stat. Compania Naţională de Investiţii a refuzat cererea de finanțare primită în acest sens de la Primăria Pitești.

Citiți și: NICOLAE DOBRIN AR FI ÎMPLINIT AZI 70 DE ANI

Compania și-a motivat refuzul susținând că prioritare pentru finanțare sunt investiţiile pentru cele patru stadioane din București care trebuie modernizate în perspectiva Euro 2020 (România va găzdui câteva meciuri), potrivit primarului Cornel Ionică.

În atare condiții, rămâne de văzut de unde vor veni banii (cel mai probabil, în întregime de la bugetul local) și când va fi modernizată arena, arenă aflată în proprietatea municipalității și pe care FC Argeș își va disputa partidele de pe teren propriu.

Citiți și: PITEȘTENII ÎNGHIT ÎN SEC: NOI CÂND VOM AVEA STADION CA ÎN CRAIOVA?

Suporterii lui FC Argeș cer chiar construirea unui nou stadion având în vedere promovarea echipei în Liga a II-a de fotbal și, mai ales, perspectiva nu îndepărtată a revenirii pe prima scenă fotbalistică a țării. Microbiștii vor în Pitești un stadion destinat exclusiv fotbalului, fără pistă de atletism. Amănunte, AICI.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066